Vergaderlocatie in het hart van Utrecht

Vergaderen met vele faciliteiten in het centrum van Utrecht.

Reserveren

Vergaderen in Utrecht

Bent u op zoek naar een vergaderlocatie in Utrecht? Bij Vergadercentrum Vredenburg is een eigentijdse accommodatie gevestigd in hartje Utrecht. Hier vindt u de meest inspirerende vergaderlocaties van Utrecht voor zowel kleine als grote groepen. Bekijk de foto’s op onze website voor een kleine sfeerimpressie van ons zalencentrum. Enthousiast geworden? U kunt één van onze vergaderlocaties eenvoudig online reserveren of een offerte op maat aanvragen. Hieronder vertellen wij u meer over de mogelijkheden omtrent vergaderen in Utrecht. Een vergaderlocatie huren in Utrecht was nog nooit zo eenvoudig.

Onze zalen

Wij hebben 22 zalen van diverse grootte ins onze vergaderlocatie. Onze grote zaal is geschikt voor maximaal 150 personen in cabaretopstelling, maar u kunt bij o …

Audiovisuele apparatuur

We hebben een flink arsenaal laptops, beamer/schermen en microfoons in huis, waarmee u desgewenst u presentatie mee kunt omkleden. Voor hybride bijeenkomsten en …

Catering

Wij verzorgen lunch en diner in het restaurant op de 4e etage. De lunch in het restaurant bestaat uit diverse broodjes, salade, yoghurt, vleeswaren, kaas, ei, z …

Dranken

Koffie en thee serveren we per literkan op de zaal. Ook kunnen wij voor water zorgen op de zaal in de vorm van een aquabronapparaat. Zo heeft u gedurende de dag …

Van alle gemakken voorzien

Vergadercentrum Vredenburg is de geschikte locatie wanneer het gaat om een seminar, cursus in één van onze cursusruimtes, productpresentatie, bijeenkomst of vergaderen in Utrecht. De 22 multifunctionele zalen van onze vergaderlocatie in Utrecht zijn van alle gemakken voorzien. Al onze vergaderzalen zijn voorzien van airconditioning, Flip-over, whiteboard met stiften, WiFi en Aqua bronwater. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om gebruik te maken van audiovisuele apparatuur. Denk hierbij aan laptops, beamers en microfoons. Onze grote zaal is geschikt voor maximaal 150 personen in cabaretopstelling. Wilt u een vergaderlocatie huren in Utrecht met een kleine groep? Kies dan voor een kleinere zaal. Bekijk voor meer informatie de faciliteiten van ons vergader- en zalencentrum via onze website.

Effectief vergaderen in Utrecht

Bent u geïnteresseerd om een vergaderlocatie te huren in Utrecht? Maar twijfelt u over welke ruimte geschikt is voor uw vergadering? Welke ruimte het meest geschikt is, is onder andere afhankelijk van het doel van de vergadering. Deze doelstelling kan per vergadering verschillen. Bespreek uw wensen met een van onze medewerkers. Wij kijken graag samen met u welke vergaderruimte het beste past bij uw doeleinden om te huren. Het is de basis voor een effectieve vergadering.

Vergaderlocatie in Utrecht met catering

Wilt u uw vergadering in Utrecht uitbreiden met een lunch of diner? Dat kan! In onze vergaderlocatie in Utrecht kunnen wij de lunch en diner zowel in de zaal als in ons sfeervolle restaurant op de vierde etage verzorgen. Speciale (dieet)wensen)? De chef-koks van onze vergaderlocatie in Utrecht presenteren een lunch of diner die aansluit bij uw wensen. Er wordt zoveel mogelijk gewerkt met biologische producten. Na uw vergadering kunt u (indien gewenst) onder het genot van een hapje en drankje napraten. Neem vrijblijvend contact met ons op om naar de mogelijkheden te vragen om een vergaderlocatie te huren in Utrecht.

Tarieven voor vergaderen in Utrecht

Vergaderen in Utrecht kan op verschillende manieren. Op onze website vindt u een overzicht van onze tarieven, afhankelijk van uw wensen en groepsgrootte. Schroom niet om contact met ons op te nemen wanneer u specifieke wensen heeft. Onze vergaderlocatie in Utrecht staat bekend om haar flexibiliteit. Maak uw wensen kenbaar en wij stellen een voorstel op maat voor u op. Een voorstel dat past binnen uw budget om een vergaderlocatie te huren in Utrecht.

Het prachtige uitzicht van onze vergaderlocatie in Utrecht

De combinatie van meerdere vergaderzalen, catering afgestemd op persoonlijke wensen en mogelijkheden tot ontspanning na afloop maakt Vergadercentrum Vredenburg de geschikte locatie voor vergaderingen. Wilt u vergaderen in Utrecht met een prachtig uitzicht? Vanuit onze hoger gelegen zalen en het restaurant heeft u een prachtig uitzicht over de stad Utrecht, waaronder de Domtoren. Het is de trots van de hoofdstad van de provincie Utrecht. Reserveer bij onze vergaderlocatie in Utrecht en ontdek ons prachtige uitzicht! Neem voor meer informatie over zaalverhuur in Utrecht contact met ons op.

Vergaderlocatie Utrecht